De prijzen van onderstaande behandelingen kunt u op deze pagina vinden.

Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling:

Reiniging, peeling, stomen met Ozon, verwijderen van onzuiverheden, Crème masker en LCN crème.

Deluxe gezichtsbehandeling:

Ontspannende Vietnamese massage (Vina massage), reiniging, peeling, stomen met Ozon, verwijderen van onzuiverheden, ontharen wenkbrauwen en bovenlip, crème masker, oogcontour lotion, nek en schoudermassage en LCN crème.

Complete gezichtsbehandeling:

Deze behandeling is inclusief een ontspannende massage reiniging, peeling, stomen met Ozon, verwijderen van onzuiverheden, ontharen wenkbrauwen, crème masker, ontspannende gelaatsmassage, masker en LCN crème.

Micro – Dermabrasie behandeling:

Micro-Dermabrasie is een van de modernste, meest zuiverende en meest efficiënte cosmetische behandelingen.
– Wegnemen van de ouderdoms en pigmentvlekken
– Wegnemen van kleine beschadigingen van de huid
– Verminderen van kleine lijntjes en rimpeltjes
– Verminderen van de vermoeide huid en verminderen van striae

Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van de huidbeelden.
Voor een optimaal resultaat wordt gestart met een kuur van 6 behandelingen, dit met een aanbevolen frequentie van 1 behandeling per week

Let op: Bij Micro-Dermabrasie dient een afgestemde Sun Care lotion gebruikt te worden. Dit de eerste paar dagen na de behandeling. 

Extra informatie

Masker:

Het vitaminemasker beschermt de huid dankzij aanwezige componenten. De rijkheid aan vitamine C in dit masker helpt het tegengaan van radicatie reacties en ondersteunt de collagene werking.

De huid is gerevitaliseerd en voorzien van zijn natuurlijke glans.

Wat is ultrasoon?

De term “ultrasoon” verwijst naar iets boven de frequenties van hoorbaar geluid en bevat nominaal iets meer dan 20.000 Hz.

Geluiden in het bereik 20 – 100 kHz worden vaak gebruikt voor communicatie en navigatie door vleermuizen, dolfijnen en een aantal andere soorten.

Veel hogere frequenties in het bereik 1-20 mHz kunnen worden gebruiker voor medische echografie. Dergelijke geluiden worden geproduceerd door ultrasole transductie.

Body Butter:

Voeden en verjongen, verzachten en revitaliseren, met frisse geuren.

Deze Vitamine A en E is ideaal voor het behandelen van de droge huid, gebarsten ellebogen en knieën.
Hydrateert de dikke huid, geeft nieuwe elasticiteit zonder de poriën te verstoppen

Masseer je gehele lichaam en laat de bodybutter je huid voeden en verjongen. De heerlijke geuren verwennen zowel lichaam als geest. Relax en geniet van deze weldaad.

Vacuüm spray:

Een vacuüm spray apparaat wordt gebruikt om de microcirculatie te stimuleren, metabolisme van de huid te verbeteren en het gemakkelijk het reinigen van de huid.

Permanente Make-Up

Permanente make-up: Een mooi natuurlijk uiterlijk

Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwem, eyeliner of lipcontour altijd perfect in orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden: In het zwembad, in de sauna, of u nu lacht of huilt van geluk; uw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende 3-5 jaar en vaak zelfs langer.

Belangrijk om te weten:

  • Permanente make-up kan probleemloos worden toegepast op gezonde mensen. Tijdens de zwangerschap raden wij Permanente make-up af. 24 uur voor de behandeling is het beter geen alcohol te nuttigen.
  • Permanente make-up moet in minimaal 2 behandelingen worden ingezet. Tussen elke behandeling zit 3 weken. Na de behandeling zal de pigmentatie altijd iets donkerder zijn. Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit tot 30% af.
  • De eerste drie dagen mag de pigmentatie niet nat worden. U mag wel in bad maar zorg er echt voor dat de pigmentatie niet vochtig wordt. De kleur zal dan sneller vervagen.
  • Er kunnen kleine korstjes of vliesjes ontstaan. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er niet aan krabben of wrijven!!
  • Van uw specialiste ontvangt u een speciale crème. Deze crème moet u minimaal 3 dagen, 3 maal daags aanbrengen.

Uw Permanente make-up specialiste Xuan Hong

FRISIEREN-SCHMINKEN-FOTOGRAFIEREN am 04. Februar 2006